lunes, 9 de abril de 2018

JUDETUL TELEORMAN ROMANIA SI KOVESI

Sar borfasii la gatul lui Kovesi. Dar procuroarea a facut bine tot ce a facut. Dovada: judetul Teleorman si Romania, in ansamblul ei.
E firesc atunci cand vrei sa faci treaba in Romania, si sa depistezi la inalt nivel coruptia, sa intri in "cardasie" cu serviciile de informatii. Cum altfel ai putea sa depistezi neregulile???!!!
Procurorii au acuzat, judecatorii au condamnat. Dar se naste intrebarea: cum poate poporul roman, parte din acesta, sa intre in latul borfasilor nationali si internationali???
E atat de simplu sa vezi realitatea, si in special daca vii din Austria, Germania, catre Romania, un simplu exemplu... In Austria si in Germania troneaza bunastarea, respectul fata de om, ordinea si disciplina. Ai ajuns in Ungaria, nu e mare diferenta, in orice caz, vecinii nostri din nord-vest au facut progrese insemnate, dar cand treci frontiera si intri in Romania, te simti imediat in lumea a treia, ici-colo cate o afacere, cate un hotel luxos, un restaurant placut, in rest aceeasi mizerie pe care am lasat-o si mostenit-o de la regimul totalitar.
Ajungi in partea sudica a tarii, iar de vrei sa mergi cu trenul, in gari vei gasi o mizerie mai mare decat cea din "epoca de aur", si dau cazul garii din Baia Mare, unde mirosul pestilential e acasa la el.
Nu am sa o lungesc pentru ca se scrie si avertizeaza peste tot despre situatia actuala, adica lupta borfaseasca cu justitia care incepu sa-si faca treaba, sa elimine raul din radacina, fapt ce supara baronasii imbogatiti din banii poporului. Si-i doare tare de tot.
Am dat in titlu si judetul Teleorman tocmai ca oamenii sa mediteze. Nu era nevoie ca cineva, in acest caz, Kovesi si DNA sa ia masuri, sa identifice ce se intampla de un om are o bogatie si o putere de neimaginat si acum se vrea, chipurile, sa nu se judece acest caz, Dragnea, ca o fie, Doamen fereste, facatura, de parca nu se observa de la o posta infractionalitatea crasa a acestui individ ajuns presedintele celui mai important partid din Romania si al camerei Deputatilor.
Este absolut normal ca cineva sa ia masuri indiferent de felul in care o face. Talharia nationala se vede dupa cum arata Romania. Deplorabil!


No hay comentarios:

Publicar un comentario